Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Wezt IT & Media värnar om kunders, leverantörers och partners integritet. På Wezt IT & Media har det genomförts verksamhetsmässiga och tekniska åtgärder för att hantera och skydda insamlade personuppgifter enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter lämnas inte till externa aktörer, detta för att värna om den personliga integriteten. Ett undantag är om en myndighet kräver att detta måste göras enligt lag.

När du lämnar ut information till Wezt IT & Media via t.ex. mail eller via formuär på hemsidan så som namn, företagsnamn, e-postadress m.m. samlas de in och lagras hos oss. Personuppgifterna samlas in för att kunna hantera och behålla kundrelationer och för fakturering. När den här hemsidan används av besökare samlas även tekniska data in för statistik. Exempel på saker som samlas in från hemsidans besökare är datorns IP-nummer, webbläsartyp och vilka sidor som besöks när man använder hemsida. Information om de tjänster en kund köpt, kontaktuppgifter samt den tekniska statistikinformationen från hemsidans besökare sparas i Wezt IT & Medias system i ett år. Den tekniska utrustningen för att lagra informationen befinner sig i en säker miljö med tillämpning av kryptering och andra åtgärder där det är relevant, för att höja nivån på skyddet över det som lagras.

Som kund till Wezt IT & Media har du alltid rätt att, när du önskar, få ut information om vad som lagras om dig. Vill du ändra eller ta bort de personuppgifter som lagras om dig vänligen kontakta Wezt IT & Media. 

Bärbar dator står på träbord med trevlig belysning i gula toner runtom

Vill du veta vad just du kan få hjälp med av Wezt Media?

Här finns lång erfarenhet av att hjälpa kunder, stora som små och målet är alltid att hitta en lösning som passar varje individuell kund på bästa sätt. Alla tjänster utformas och prissätts specifikt för varje kunds eget behov.

Wezt Medias kunder finns över hela landet och de flesta kunderna återkommer löpande med nya förfrågningar år efter år. Många tycker att det är smidigt att ha en kontakt som hjälper till med flera olika saker som rör deras tekniska utveckling, marknadsföring och annan liknande hjälp.

Ett vanligt uppdrag är att uppgradera kundens hemsida. En specialanpassad design kan då tas fram som passar just er verksamhet, med era bilder, text, videos m.m. Efter det så fortsätter vi gärna med kringliggande tjänster om behov finns.

Wezt Media har ett brett nätverk med olika experter på områden som rör digital och övrig teknisk verksmhet vilket gör att det oftast finns någon som kan hjälpa även med mer komplexa uppdrag.