Integritetspolicy

Vid frågor ring oss

08 - 446 850 00

Behandling av personuppgifter

Vi värnar om våra kunders, leverantörers och partners integritet. På Wezt IT & Media har vi genomfört verksamhetsmässiga och tekniska åtgärder för att hantera och skydda insamlade personuppgifter enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen (GDPR). Vi lämnar inte ut personuppgifter till externa aktörer, detta för att värna om den personliga integriteten. Ett undantag är om en myndighet kräver att vi lämnar ut en personuppgift enligt lag.

När du lämnar ut information till oss via t.ex. mail eller via formuär på vår hemsida så som namn, företagsnamn, e-postadress m.m. samlar vi in och lagrar denna hos oss. Personuppgifterna samlar vi in för att kunna hantera och behålla kundrelationer och för fakturering. När vår hemsida används av besökare samlar vi även in tekniska data för statistik. Exempel på saker vi samlar in från hemsidans besökare är datorns IP-nummer, webbläsartyp och vilka sidor som besöks när man använder vår hemsida. Information om de tjänster våra kunder köpt, kontaktuppgifter samt den tekniska statistikinformationen från hemsidans besökare sparas i våra system i ett år. Vår tekniska utrustning för att lagra informationen befinner sig i en säker miljö och vi tillämpar kryptering och andra åtgärder där det är relevant, för att höja nivån på skyddet över det som lagras. .

Som kund till oss har du alltid rätt att, när du önskar, få ut information om vad vi lagrar om dig. Vill du ändra eller ta bort de personuppgifter vi lagrar om dig vänligen kontakta oss. 

En man som sitter och jobbar med lagring av personuppgifter vid datorskärm.

Vill du veta vad vi kan göra för just dig och dina behov?

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder, stora som små och vi försöker alltid hitta en lösning som passar varje individuell kund på bästa sätt. Alla våra tjänster utformas specifikt för varje kunds eget behov.

Våra kunder finns över hela landet och många av dem har anlitat oss under många år. Vi strävar alltid efter att skapa en relation till våra kunder som gynnar oss båda. Hör av dig till oss så tittar vi på vilken av våra tjänster som passar just dig.

Vi är i första hand specialiserade på att bygga och underhålla hemsidor skapade i WordPress. Det finns en mängd typer av hemsidor som kan byggas idag och vi formar vår design och administration utifrån hur du vill uppfattas av dina kunder och hur ofta du vill uppdatera innehåll m.m. på din hemsida.

Förutom hemsidor erbjuder vi flertalet relaterade tjänster kring marknadsföring, design, företagsutveckling m.m. Vi har ett brett nätverk med andra experter på olika områden vilket gör att vi oftast kan hitta någon som kan hjälpa till.