Om oss

Ring oss

08 - 446 850 00

Vår verksamhet

Wezt Media startades 2008 strax norr om Stockholm och har sedan dess arbetat med många olika områden inom marknadsföring, webb och design. Vi hjälper kunder stora som små men specialiserar på små till medelstora företag. Våra kunder finns över hela Sverige.

Vi jobbar främst med webbutveckling av hemsidor och webbhosting av hemsidor i WordPress. Vi har egna servrar och partners i flera länder. 

Apple bärbar dator på ett bord i en kontorslokal med modern inredning
Möte mellan kund och konsult på webbyrå

Vi lyssnar in vad du som kund behöver. Detaljer såväl som helheten i varje projekt täcks in för att nå ditt mål. Vårt mål är alltid att en nöjd kund.

När du anlitar oss anpassar vi våra resurser efter dina behov. Vi har tätt samarbete med andra experter och konsulter på en mängd områden och vi har redan etablerat välfungerande processer för att genomföra såväl små som stora projekt. 

Hos Wezt Media får du en personlig kontakt att vända dig till så fort du har frågor eller behöver hjälp med något nytt. Vi skickar i många fall ut månadsvis rapportering så att du får en överblick över vad som vi har utfört under senaste perioden. 

Låt oss sköta det krångliga, frigör tid och resurser till kärnan i din egen verksamhet.